Pohjanmaan Teollisuus -tapahtumasta virtaa yrityksesi liikevaihtoon ja pitovoimaan
8.6.2022

Pohjanmaan Teollisuus -tapahtumasta virtaa yrityksesi liikevaihtoon ja pitovoimaan

Kaksipäiväinen teollisuuden ammattitapahtuma tarjoaa mahdollisuudet tehokkaaseen verkostoitumiseen, rekrytoimiseen sekä ammattitaidon kehittämiseen alan huipputekijöiden kesken. Myöskään ohjelma ei jätä kylmäksi: päivänpolttavissa puheenvuoroissa ja oivaltavissa seminaareissa poraudutaan totuttuun tapaan teollisuuden ajankohtaisimpiin aiheisiin ja tulevaisuudennäkymiin.

Pohjanmaan Teollisuus 2022 -tapahtuman teemana jatkaa jopa entistä ajankohtaisempana kestävä kehitys, jota lähestytään tänä vuonna tapahtumapaikkaan sopivasti muun muassa yritysten energiatuotannon näkökulmasta. Lisäksi messuohjelmassa nousevat esille muun muassa yritysten pitovoima ja työvoiman saatavuus – tärkeitä aiheita, sillä osaajapula on jo nyt alalla ilmeinen ja ratkaisuja kaivataan nopeasti.

Ajankohtaisia ovat myös kaksi ensi kertaa tapahtumassa mukana olevaa toimialaa, energia ja sähkö. Uudet toimialat on luontaista ottaa mukaan nyt, kun tapahtuma järjestetään pohjoismaiden suurimman energia-alan osaamiskeskittymän ytimessä. Muita esillä olevia aloja ovat muun muassa automaatio, robotiikka ja digitalisaatio, 3D-tulostus ja ohjelmistot, teollisuuden koneet ja laitteet, komponentit ja sopimusvalmistus, logistiikka ja varastointi, kestävät ratkaisut ja palvelut, tuotekehitys ja innovaatio, huolto ja kunnossapito sekä tutkimus, koulutus ja rekrytointi.

Tule lataamaan yrityksesi akut Pohjanmaan Teollisuus -tapahtumaan. Rekisteröidy näytteilleasettajaksi jo tänään – parhaat paikat menevät nopeasti.Siirry "Ajankohtaista PT"-sivulle