POHJANMAAN TEOLLISUUS  |  23.-24.11.2022  |  VAASA-MUSTASAARI
31.1.2022

POHJANMAAN TEOLLISUUS | 23.-24.11.2022 | VAASA-MUSTASAARI

Alueen johtava teollisuuden ammattitapahtuma mahdollistaa kohtaamisia eri teollisuusalojen johdon, tuotannon, suunnittelun kuin hankinnan edustajien kanssa. Pohjanmaan Teollisuus tarjoaa ainutlaatuiset puitteet alan nykyhetken ja tulevaisuuden mahdollisuuksien kartoittamiseen kahden tehokkaan tapahtumapäivän aikana.

ENERGIA JA SÄHKÖ OSAKSI POHJANMAAN TEOLLISUUS 2022 -TAPAHTUMAA

Vuoden 2021 Pohjanmaan Teollisuus -tapahtuman teemana oli kestävä kehitys ­– tärkeä ja lakkaamattoman ajankohtainen aihe, joka tulee määrittelemään yritysten strategioita tulevaisuudessa yhä kokonaisvaltaisemmin. Vuoden 2022 tapahtumassa tätä teemaa tullaan laajentamaa entisestään ottamalla energia- ja sähköalat osaksi tapahtumaa. Onkin osuvaa, että Pohjanmaan Teollisuuden vuoden 2022 tapahtumakaupunki Vaasa on tunnettu energiateollisuudestaan: seudulla vaikuttavat muun muassa pohjoismaiden suurin energiaklusteri EnergyVaasa sekä lukuisat huipputeknologian yritykset, korkeakoulut ja tutkimuslaitokset. Nämä toimijat tekevät alueesta erinomaisen kasvualustan myös uusien yritysten perustamiselle, josta esimerkkinä Giga-Vaasa -hankkeen menestykselliset panostukset akkutuotannon etabloimiseksi seudulla.

Energiankulutus sekä tuotantotavat ovat keskeisessä asemassa kohti yritysten kestävää kehitystä. Energiaa tuotetaan ja käytetään enemmän kuin koskaan aikaisemmin, ja entisestään kasvavat kulutustarpeet tuovat mukanaan haasteita niin ympäristölle kuin yrityksille. Pohjanmaan Teollisuus 2022 -tapahtumassa pureudutaan kestävään kehitykseen yritysten energiatuotannon näkökulmasta muun muassa seminaarien ja näyttelyalojen kautta.Siirry "Ajankohtaista PT"-sivulle